heatplus email:   info@heatplus.nl   -   heatplus telefoonnummer:   0031 (0) 572 39 07 62

AGRI SECTOR

 

In de agrarische sector met name in de pluimveehouderij, de varkenshouderij en de tuinbouw is de warmtevraag hoog, waardoor een investering in een houtgestookte installatie al snel interessant kan worden. Door te investeren in een houtgestookte cv-installatie kan de kostprijs van het product dalen, kunnen de stookkosten soms wel met 80% gereduceerd worden en ook niet onbelangrijk is de CO2 uitstoot nagenoeg nihil!

Voor agrarische toepassingen heeft Heatplus diverse compacte systemen in het assortiment. De systemen verschillen o.a. in de manier van brandstoftoevoer. Dit kan d.m.v. handmatig vullen tot geheel automatisch met houtpellets of houtsnippers. De meeste systemen hebben de mogelijkheid voor remote visualisatie en onderhoud op afstand via een smartphone, pc of tablet-pc.

Ook een zgn. 'turn-key' oplossing, waarbij de installatie, het buffervat en de voorraadbunker in een container gebouwd en op de meest geschikte plek neergezet kan worden, is mogelijk! Deze containers worden 'costume made' gemaakt en kunnen desgewenst aangepast worden aan de omgeving (bijv. met houten ombouw).

Alle ontwerpen van planning tot en met levering en installatie worden binnen Heatplus uitgevoerd, waardoor de lijnen kort zijn en er rekening gehouden kan worden met individuele wensen van u als klant. Zo kunt u in samenwerking met één van onze technische adviseurs zorgen voor de maximale besparing op uw energiekosten en het realiseren van een groen imago voor uw bedrijf.

Klik op de afbeelding van de verschillende brandstoffen voor meer informatie over de cv installaties.


                                             

Mocht u verdere informatie willen ontvangen, kunt u contact opnemen met ons via T: 0572-3890762 of E: info@heatplus.nl  Het team van Heatplus staat u graag te woord!

Impressie van een project bij een agrarisch bedrijf in Brabant waar Heatplus samen met CogasTech momenteel bezig zijn met installeren.
heatplus facebook heatplus twitter heatplus linkedin filmpjes houtgestookte cv systemen