heatplus email:   info@heatplus.nl   -   heatplus telefoonnummer:   0031 (0) 572 39 07 62

INDUSTRIE

 

Voor industriële toepassingen heeft Heatplus verschillende producten en compacte systemen in haar assortiment. De systemen verschillen van elkaar in brandstoftype (meestal houtpellets of houtsnippers maar ook andere biobrandstoffen zijn ook mogelijk). Omdat er vaak een hoge warmtevraag in industriële processen is kan men kiezen voor één grote installatie of meerdere installaties in cascade geschakeld. Onze technische adviseurs adviceren u graag over de mogelijkheden in uw situatie.

Er bestaat ook een mogelijkheid voor een zgn. 'turn-key' oplossing, waarbij de installatie, het buffervat en de voorraadbunker in een container gebouwd en op de meest geschikte plek neergezet worden! Deze containers worden ook "costume made" gemaakt en kunnen desgewenst aangepast worden aan de  omgeving (bijv. met houtombouw).

Alle ontwerpen van planning tot levering worden binnen Heatplus uitgevoerd, zodat wij rekening kunnen houden met de individuele wensen van de klant. Zo kunt u als klant een maximale besparing op de energiekosten en een groene imago voor uw bedrijf realiseren.

Klik op de afbeelding van de verschillende brandstoffen voor meer informatie over de cv installaties. 

                                                        

Mocht u verdere informatie willen ontvangen, kunt u contact opnemen met ons via T: 0572-3890762 of E: info@heatplus.nl Het team van Heatplus staat u graag te woord!

heatplus facebook heatplus twitter heatplus linkedin filmpjes houtgestookte cv systemen