heatplus email:   info@heatplus.nl   -   heatplus telefoonnummer:   0031 (0) 572 39 07 62

Landgoed & Particulier

Voorgebruik landgoederen en particulieren heeft Heatplus verschillende compacte systemen, die qua comfort gelijkwaardig zijn aan een normale cv-installaties. De systemen verschillen o.a. in de manier van brandstoftoevoer. Dit kan d.m.v. handmatig vullen met stukhout of halfautomatisch met stukhout & houtpellets of geheel automatisch met houtpellets of houtsnippers. De meeste systemen hebben de mogelijkheid voor remote visualisatie en onderhoud op afstand via een smartphone, pc of tablet-pc.

Er bestaat  de mogelijkheid voor een zgn. 'turn-key' oplossing, waarbij de installatie, het buffervat en de voorraadbunker in een container gebouwd en op de meest geschikte plek neergezet kan worden! Deze containers worden 'costume made' gemaakt en kunnen desgewenst aangepast worden aan de  omgeving (bijv. met houtombouw).


Alle ontwerpen van planning tot levering en installatie worden binnen Heatplus worden uitgevoerd, waardoor de lijnen kort zijn en er rekening gehouden kan worden met individuele wensen van de klant. Zo kunt u als klant in samenwerking met één van onze technische adviseurs zorgen voor de maximale besparing op uw energiekosten.

Klik op de afbeelding van de verschillende brandstoffen voor meer informatie over de cv installaties.

     

Mocht u verdere informatie willen ontvangen, kunt u contact opnemen met ons via T: 0572-3890762 of E: info@heatplus.nl  Het team van Heatplus staat u graag te woord!

heatplus facebook heatplus twitter heatplus linkedin filmpjes houtgestookte cv systemen