heatplus email:   info@heatplus.nl   -   heatplus telefoonnummer:   0031 (0) 572 39 07 62

MKB

    

Voor MKB bedrijven heeft Heatplus diverse compacte systemen in het assortiment. De installaties onderscheiden zich in het type brandstofgebruik. Dit varieerd van stukhout, houtpellets tot houtsnippers (andere biomassa brandstoffen worden interessant bij vermogens v.a. 1000kW). Onze technische adviseurs kunnen u adviseren welk type installatie in uw situatie de beste oplossing is.

Er bestaat de mogelijkheid voor een zgn. 'turn-key' oplossing, waarbij de installatie, het buffervat en de voorraadbunker in een container gebouwd en op de meest geschikte plek neergezet worden! Deze containers worden ook costume made gemaakt en kunnen desgewenst aangepast worden aan de omgeving (bijv. met houtombouw).

Alle ontwerpen van planning tot levering en installatie worden binnen Heatplus worden uitgevoerd, waardoor de lijnen kort zijn en er rekening gehouden kan worden met individuele wensen van de klant. Zo kunt u als klant in samenwerking met één van onze technische adviseurs zorgen voor de maximale besparing op uw energiekosten en het realiseren van een groen imago voor uw bedrijf.

U kunt op de afbeelding van de verschillende brandstoffen klikken voor meer informatie over de  installaties.

      

Mocht u verdere informatie willen ontvangen, kunt u contact opnemen met ons via T: 00 31 (0)572-3890762 of E: info@heatplus.nl Het team van Heatplus staat u graag te woord!

heatplus facebook heatplus twitter heatplus linkedin filmpjes houtgestookte cv systemen