heatplus email:   info@heatplus.nl   -   heatplus telefoonnummer:   0031 (0) 572 39 07 62

Recreatie

 

In de recreatie sector, met name recreatieondernemers met zwembaden en eventuele horecagelegenheden, is de warmte vraag hoog, waardoor een investering in een houtgestookte installatie al snel interessant kan worden. Door te investeren in een houtgestookte cv-installatie daalt de kostprijs, kunnen de stookkosten met soms wel 80% gereduceerd worden en ook niet onbelangrijk is de CO2 uitstoot nagenoeg nihil!


Voor recreatieve toepassingen heeft Heatplus diverse compacte systemen in het assortiment. Zo bestaat er de mogelijkheid voor een zgn. 'turn-key' oplossing, waarbij de installatie, het buffervat en de voorraadbunker in een container gebouwd en op de meest geschikte plek neergezet kan worden! Deze containers worden costume made gemaakt en kunnen desgewenst aangepast worden aan de  omgeving (bijv. met houtombouw).


Alle ontwerpen van planning tot levering worden binnen Heatplus worden uitgevoerd, waardoor de lijnen kort zijn en er rekening gehouden kan worden met individuele wensen van de klant. Zo kunt u als klant in samenwerking met één van onze technische adviseurs zorgen voor de maximale besparing op uw energiekosten en het realiseren van een groen imago voor uw bedrijf.


Klik op de afbeelding van de verschillende brandstoffen voor meer informatie over de cv installaties.

    

Mocht u verdere informatie willen ontvangen, kunt u contact opnemen met ons via T: 0572-3890762 of E: info@heatplus.nl  Het team van Heatplus staat u graag te woord!

heatplus facebook heatplus twitter heatplus linkedin filmpjes houtgestookte cv systemen